Lystrup IF 2020 julekalender

I efteråret 2020 kunne du være med til at støtte indsamlingen til vores nye idrætsfaciliteter i Lystrup.

 

Lystrup Idrætscenter-julekalender gav gaver for mere end 600,- kr, masser af rabatter og hele 7 forskellige lodtrækninger.


Pris: 200 kr. 


Pengene går til gennemgribende ombygning af Lystrup Idrætscenter med:

  • Nyt fitnesscenter
  • To nye squashbaner
  • E-sportfaciliteter
  • Nye spring- og rytmefaciliteter med springgrave, stortrampoliner og spejlvæg
  • Hyggeligt cafémiljø og nyt indgangs- og loungeområde


Kalenderen kunne købes i:

  • SuperBrugsen Lystrup
  • Lystrup Blomster by Nordic House
  • Kiropraktoren Lystrup

 

Det er win-win for os alle: Du fik gaver + vi får støtte til halprojektet = vi får alle lækre idrætsfaciliteter i Lystrup.

 

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at skrive tilbage på mail stoet-lif@lystrup-if.dk.


Tak for jeres støtte!


Læs vilkår for kalenderen nedenfor.

Vindere af lodtrækning findes her fra den 7. februar 2021.

På grund af lukkede butikker og dermed frister på kalenderlågerne, som ikke kan overholdes, er der nu indgået nye aftaler og dermed nye frister på flere af lågerne.


I skemaet nedenfor kan I se hvad, der gælder for de forskellige låger.

Julekalenderen sælges i perioden 16. november til 31. december 2020. Overskuddet går ubeskåret til Lystrup IF halprojekt. Kalenderen er trykt i 2000 eksemplarer. Tilladelse til julekalenderen er givet fra Spillemyndighederne 6. november 2020.


Kalenderen indeholder i alt 17 gave/rabatbeviser og 7 lodtrækninger, som foretages af notar.


Gaver har en værdi på kr. 636,- og lodtrækningsgevinster har en værdi på kr. 4.559,-. Dertil kommer rabat i diverse butikker.


På hver låge fremgår det, hvilken gave, rabat eller lodtrækning ihændehaveren af lågen har ret til at indløse/deltage i. Desuden oplyses, hvilken tredjemand (i det følgende betegnet “kalenderpartner”) gavebeviset og lodtrækningen kan benyttes hos.


Gavebeviset indeholder også oplysninger om, hvor, hvordan og hvornår gaven kan indløses hos kalenderpartneren. Lågen skal typisk afrives og afleveres hos den pågældende kalenderpartner. Vilkårene for brug af de enkelte gavebeviser fremgår på dagens låge. Gaven, som er beskrevet på dagens låge, kan tidligst benyttes fra den kalenderdag, der er anført i lågen. Lågerne har karakter af et ihændehaverbevis, hvortil der gælder særlige forældelsesfrister for benyttelse af gavebeviset. De forældelsesfrister, som gælder for hvert gavebevis, fremgår af de enkelte låger. Gavebeviserne har ingen kontant værdi og kan således ikke indløses til kontanter eller gavekort. Gavebeviserne i kalenderen kan som udgangspunkt ikke kombineres med andre tilbud, rabatter eller lignende hos en kalenderpartner. 


Lodtrækningen af de 7 gaver, der er sponseret af lokale butikker/virksomheder, fremgår af de enkelte låger. De fleste af lågerne afleveres hos den enkelte kalenderpartner. Hvis andet er aftalt fremgår det af lågen. 


Sidste dato for aflevering af lodder til lodtrækning er den 31. december 2020 og der foretages efterfølgende lodtrækning af notar.


De heldige vindere offentliggøres på www.lystrup-idraetscenter.dk den 7. februar 2021.


Endeligt regnskab for julekalenderen er tilgængeligt fra 1. maj 2021.